| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 265.74 | 3 437.35 | Kcal | |
| Protein | 9.95 | 128.70 | gram | |
| Karbohydrat | 30.06 | 388.83 | gram | |
| Kostfiber | 7.13 | 92.23 | gram | |
| Fett | 10.16 | 131.42 | gram | |
| Mettet fett | 1.34 | 17.33 | gram | |
| Salt | 0.31 | 4.02 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 2.12 | Kr 27.42 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 294 totalt | 1 294 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 45,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Toscanskt brød med soltørkede tomater.
Tortilla.
Mormors hvetebrød.
Valmueknekkebrød.
Pølse og burgerbrød med chorizo og timian.
Tyrkisk brød.
Brød med ost og oliven ny.
Bagetter med surdeig.
Brød med gresskarkjerner og honning.
Kneippbrød1.
Ost og skinkebrød.
Rundstykker (Franskbrødboller).
Saftig brød med blåbær eller bjørnebær.
Verdens beste skonrokker.
Stollen.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.