Hverdagsmat mellom 20 og 40 minutter!

Når man øker tilberedningstiden fra 20 til 40 minutter får man ett mye større omfang av oppskrifter. Selv om tiden er avhengig om du har noe ferdig på forhånd, så har dere her de oppskriftene som er satt til 20-40 minutters tilberedeningstid.
Her er flere forslag som kommer under 40 minutter, og du trenger bare velge type rett om du vil, dvs stekt, kokt ol, ellers vises ingenting

Tiden en oppskrift tar er veldig individuelt. Det spiller inn flere ting som feks forarbeid, om du har alt klart, erfaring ol. De fleste oppskriftene jeg har tidfestet har som regel god margin, da jeg vet det ofte går vekk mer tid enn det som oppgis. Og samtidig er det flere som ikke får til å gjøre flere ting samtidig, og det gjør at ting tar lenger tid og det kan være ganske store forskjeller.
Men ofte er det lurt å sette over feks grønnsaker, ris, pasta, poteter ol til koking først, og da lage det andre mens det koker. Det er og lønnsomt å hente frem alle ting først, sjekke at en har alle ingredienser og gjøre så mye som mulig klart.

OBS: Resultat vises nederst på siden. Og resultatet er begrenset til 1000 treff!

Velg kategori

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.