Gjær, pressgjær

Bilde av Gjær, pressgjær.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Gjær, pressgjær

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 448 kilojoule
Kcal 107 kalorier
Protein 8.4 gram
Karbo 10 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 8.1 gram
Fett 1.9 gram
Mettet fett 0.2 gram



Annonse




Fakta om Gjær, pressgjær.

En mikroskopisk sopp som hovedsakelig blir brukt til brødbaking. Ølgjær og bakegjær er vanlige gjærsorter. Sammen med oksygen endrer gjær sukker til vann og karbondioksid. Når gjær blir tilsatt til deig med glutenrikt mel blir karbondioksidet fanget av gluten slik at deigen hever seg. Jo lavere temperaturen er, desto lengre tid tar det før deigen hever seg. Gjær blir aktiv mellom 25 C og 28 C.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Gjær, pressgjær.

Brødbaking og enkelte kaker


Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Diverse retter produkter og ingredienser
Undergruppe
Diverse ingredienser
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
2,7 poeng satt av 10 brukere.
Besøk
23816





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Gjær som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Ingers rugbrød5.3174,232,777,1825,90,97
Skoleboller4.8251,386,426,2641,372,17
Kanelboller (Skillingsboller)4.4378,0817,745,8447,892,59
Pizzadeig til langpanne4.7224,354,636,4138,171,01
Boller4.3298,798,477,2147,341,98
Skolebrød4.8269,268,826,3440,252,41
Tyrkisk brød5.5215,694,877,1534,941,57
Wenches hveteboller4.4287,429,466,7942,782,07
Boller u/melk4.1260,563,166,6750,281,13
Pitabrød4.6199,331,057,0238,60,92
Ostehorn4.5238,795,0110,8836,622,53
Grov pizzabunn4.6206,112,996,9835,510,99
Innbakte pølser 15213,5610,868,7719,412,46
Foccacia italiensk brød4.9227,912,717,0142,740,98
Raske rundstykker4.3252,94,668,0643,591,56


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gjær, pressgjær med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.