| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 301.47 | 5 894.87 | 196.50 | Kcal |
| Protein | 7.61 | 148.80 | 4.96 | gram |
| Karbohydrat | 47.34 | 925.67 | 30.86 | gram |
| Kostfiber | 2.99 | 58.47 | 1.95 | gram |
| Fett | 8.41 | 164.45 | 5.48 | gram |
| Mettet fett | 4.92 | 96.20 | 3.21 | gram |
| Salt | 0.30 | 5.94 | 0.20 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 1.98 | Kr 38.72 | Kr 1.29 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 955 totalt | 1 955 pr porsj | 65 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 62,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Hveteboller fra Hanna Eliassen.
Adventskaffeboller.
Skolebrød 3.
Landboller.
Kaldhevede kanelboller.
Valnøttbrød med deilig smak av appelsin.
Mettes lussekatter.
Tangzhong boller.
Safrankremboller med appelsin.
Kanelboller med kremost.
Fastelavensboller 2.
Kanelboller i form med kremostglasur.
Karlsbaderboller med rabarbra.
Lettvinte kanelsnurrer.
Safranbolle i form med mandelmasse og kardemo.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.