Gimsøy gelatinpulver

Bilde av Gimsøy gelatinpulver.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Gimsøy gelatinpulver

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1459 kilojoule
Kcal 343 kalorier
Protein 85.6 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0.1 gram



Annonse




Fakta om Gimsøy gelatinpulver.

Ren animalsk gelatin for bruk i næringsmidler


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
07.08.2019
Hovedgruppe
Diverse retter produkter og ingredienser
Undergruppe
Diverse ingredienser
Kilde til Næringsdata
Produsent
StabburetStabburet
Karakter (Snitt)
3,46 poeng satt av 26 brukere.
Besøk
15414





Noen anbefalte oppskrifter som bruker gelatin som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Dronning Maud - pudding4.9286,225,927,355,886,17
Dronning Maud dessert5.2341,4930,424,3810,887,48
Dronning maud-fromasj5.2352,7128,364,7517,128,14
Kvæfjordkake4.8275,2514,055,4131,373,69
Pannacotta4.3358,3531,472,6616,127,94
Skumkake5.1283,0405,8964,873,96
Sylterull4.6377,5635,5214,070,3312,21
Daimkake 24.7376,3323,835,9133,846,49
Pannacotta med bærmousse4.2271,5124,532,1310,296,74
Sjokolade Mousse4115,12,85,1416,1418,76
Gammeldags Måneskinnspudding4.9267,8720,395,8415,165,27
Mørk hemmelighet4.8257,6218,44,3718,035,86
Mørk hemmelighet4.8257,6218,44,3718,035,86
Mokkafromasj 25.1317,2723,095,5221,36,48
Kokosbollekake5.3394,9915,875,0157,055,15


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gimsøy gelatinpulver med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.