Fotograf:
Melk.no
Dronning Maud dessert inneholder
341 Kalorier,
11 g Karbo,
4 g Protein og
30 g Fett pr 100 gr
Dronning Maud dessert har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dronning Maud dessert er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dronning Maud dessert!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 341.49 | 556.63 | Kcal |
Protein | 4.38 | 7.14 | gram |
Karbohydrat | 10.88 | 17.73 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.02 | gram |
Fett | 30.42 | 49.58 | gram |
Mettet fett | 18.60 | 30.32 | gram |
Alkohol | 0.95 % | | | |
Salt | 0.08 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.48 | Kr 12.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 815 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,74 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
For mange er det ingen jul uten denne herlige fromasjen.
La gelatinen ligge i bløt i kaldt vann ca. 10 minutter. Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. visp fløten til lett krem. Klem vannet ut av gelatinen og rør den ut i 1/2 dl kokende vann og tilsett portvinen. Hell gelatinen i eggedosisen i en tynn stråle mens du rører. Vend så inn kremen.
Riv sjokoladen. Legg fromasj og sjokolade lagvis i en glassbolle med sjololade på toppen. La fromasjen stivne i kjøleskapet før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 15980)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-10-22
Oppdatert dato:2003-10-22
Lesere:
81732 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift