Fotograf:
Frukt.no
En kjempegod og enkel dessert med bærkrem som du kan imponere dine gjester med når som helst. Her har vi brukt bringebær, blåbær og jordbær i bærkremen, men andre bær smaker også nydelig. Oppskriften inneholder
292 Kalorier,
22 g Karbo,
3 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krumkaker med bærkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8121 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Krumkaker med bærkrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 292.34 | 4 394.25 | 219.71 | Kcal |
Protein | 2.93 | 44.04 | 2.20 | gram |
Karbohydrat | 21.81 | 327.83 | 16.39 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 18.04 | 0.90 | gram |
Fett | 21.22 | 318.96 | 15.95 | gram |
Mettet fett | 12.50 | 187.89 | 9.39 | gram |
Salt | 0.18 | 2.66 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.03 | Kr 90.64 | Kr 4.53 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 503 totalt | 1 503 pr porsj | 75 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
krumkaker
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Rør forsiktig inn smeltet smør, siktet hvetemel, potetmel og kardemomme.
Spe med litt vann.
La røren svelle en drøy halvtime.
Stek kakene gyllenbrune ved svak varme i et krumkakejern. Legg dem umiddelbart over et glass, slik at de blir formet som kurver.
Pisk krem av fløte og melis.
Bland forsiktig inn bringebær, blåbær og oppdelte jordbær.
Fyll kurvene rett før servering (kurvene blir fort myke når de er fylt).
Dryss hakkede valnøttkjerner over.
Server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 30940)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Innlagt dato:2013-12-24
Oppdatert dato:2013-12-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift