Geléterte





Geléterte oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Geléterte inneholder 298 Kalorier, 26 g Karbo, 2 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Geléterte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Geléterte er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn

200grdigestivekjeks light
75grsmør eller margarin
2ssDansukker Brun Farin

Fyll

250grbringebær
5dlkremfløte
1dlDansukker Gelésukker Multi

Gelé

2dlbringebærlikør eller usøtet bringebærsaft
1dlDansukker Gelésukker Multi
Pynt
Bringebær
Sitronmelisse


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Geléterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier297.974 246.07353.84Kcal
Protein1.9928.362.36gram
Karbohydrat25.59364.6630.39gram
Kostfiber1.2617.961.50gram
Fett20.57293.1224.43gram
Mettet fett12.61179.6914.97gram
Salt0.334.690.39gram
Pris på oppskriftenKr 6.15Kr 87.64Kr 7.30.-
Hele oppskriften veier1 425 totalt1 425 pr porsj119 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Kle bunnen i en springform med bakepapir. Knus eller miks kjeksene. Smelt matfettet, og bland i kjekssmulene og brun farin.
Trykk ut blandingen i bunnen på formen. Tæck bunnen med bringebær. Bland fløten og gelésukkeret i en kasserolle og kok opp. Avkjøl noe før fet helles i formen. La det stivne i kjøleskap. Kok opp likør/saft oggelésukker. Avkjøl noe før det has over fyllet. La det stivne. Pynt med bringebær og sitronmelisse.

Tips
Gjør geléterten til en helårskake ved å bruke sesongens frukter og bær. Bringebærlikøren kan byttes ut med vann, saft eller juice. Erstatt bringebærene med samme mengde smeltet rabarbra eller med jordbær, lettkokte stikkelsbær, kirsebær eller plommer.
Lag en høstkake med revet eple og litt kanel i fyllet og en eplegele med litt calvados i. Til jul kan man bruke hakkede appelsiner eller klementiner i fyllet, og garnere det med appelsinjuicegele.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 26681)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-12-01
Oppdatert dato:2009-12-01
Lesere: 2432 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Geléterte.Geléterte.
Denne retten har 297,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.