Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 0 | kilojoule |
Kcal | 0 | kalorier |
Protein | 0 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 0 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Ingers rugbrød | 5.3 | 174,54 | 2,54 | 7,27 | 25,9 | 0,97 |
Skoleboller | 4.8 | 253,47 | 6,39 | 6,55 | 41,37 | 2,17 |
Deilig kyllingsuppe | 5.4 | 83,73 | 6,01 | 5,39 | 1,75 | 4,49 |
Fårikål | 4.1 | 92,77 | 5,05 | 5,85 | 5,24 | 2,39 |
Pinnebrød 2 | 5.1 | 228,57 | 2,09 | 7,36 | 43,57 | 0,88 |
Pizzadeig til langpanne | 4.7 | 227,06 | 4,58 | 6,78 | 38,17 | 1,01 |
Grønnsakssuppe med poteter | 4.2 | 28,9 | 0,28 | 0,88 | 5,14 | 1,11 |
Thailandsk kyllingsuppe(Tom Ka Gai) | 4.8 | 97,74 | 6,48 | 6,12 | 3,36 | 4,23 |
Fylt kamel | 5.4 | 15,25 | 0,77 | 1,77 | 0,22 | 1,08 |
Taco | 4.4 | 79,47 | 4,93 | 5,64 | 2,6 | 5,9 |
Tyrkisk brød | 5.5 | 218,09 | 4,83 | 7,47 | 34,94 | 1,57 |
Quiche Lorraine (Fransk ost og skinke pai ) | 5.1 | 138,46 | 8 | 7,68 | 8,26 | 3,9 |
Pitabrød | 4.6 | 201,15 | 0,97 | 7,37 | 38,6 | 0,92 |
Boller u/melk | 4.1 | 263,42 | 3,1 | 7,07 | 50,28 | 1,13 |
Grov pizzabunn | 4.6 | 207,09 | 2,89 | 7,29 | 35,51 | 0,99 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.