Fotograf:Rosemarie Rodriguez Her brukte vi ferdig paideig, men er ellers ganske rask å lage. Varier gjerne litt med fyll. Vi hadde i tillegg til originalen, litt rød paprika, brokkoli og tomat.
Oppskriften inneholder 138 Kalorier, 8 g Karbo, 8 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Ha i melet i en bakebolle og smuldre margarinen i melet. Bland inn vannet og elt deigen raskt sammen.
2. Dekk til deigen og la den hvile i kjøleskap i ca 10 min.
3. Kvelve ut eller trykk deigen slik at den dekker bunnen og side i paiformen.
4. Prikk deigen godt i bunden med en gaffel før den forsteikes uten fyll i 10-15 min ved ca 200 grader.
5. Visp sammen egg, melk, salt og pepper
6. Ta paiformen ut av ovnen, forden skinke og ost over og hell på eggeblandingen.
7. Stek paien til den er gyllen og fast, 20-30 min ved ca 180 grader
Serveres gjerne med frisk salat til.
Bon Apetite!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 2118969932)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pai/terte Land:
Frankrike Innlagt dato:2015-12-26
Oppdatert dato:2015-12-26