Skinke, kokt



Bilde av Skinke, kokt.

Kalorier og Næringsinnhold i Skinke, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 434 kilojoule
Kcal 103 kalorier
Protein 17.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 3.5 gram
Mettet fett 1.4 gram


Fakta om Skinke, kokt.

Kokst skinke er populært som pålegg

Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.
Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøttprodukter
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Opplysningskontoret for kjøtt
Karakter (Snitt)
3,8 poeng satt av 5 brukere.
Besøk
8887
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kokt skinke som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Quiche Lorraine (Fransk ost og skinke pai )5.1142,778,577,618,263,9
Calzone Italiano5185,76,329,2222,324,03
Brokkoligrateng med skinke4.488,894,657,363,654,81
Pizza med varianter av fyll3.5172,338,418,4914,484,21
Borsjtsj4.253,463,563,281,772,98
Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp4.9176,787,57,4718,995,41
Ost- og skinkepai4.1214,9212,112,1613,594,49
Pitapizza 14.5153,665,668,9816,035,58
Fylte duer5.2135,368,4810,993,610,9
Makaronigrateng 25241,328,4214,61265,68
Verdens beste blomkålsuppe4.254,513,572,842,263,16
Enkel pizza4.8172,757,516,6918,173,56
Stekt ris spesial4.6125,335,555,8112,325,46
Ostefristelse4.6125,457,795,927,525,47
Østerrisk bondesuppe5.236,371,291,663,942,2







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Skinke, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.