Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Dette er litt standard spaghettirett som en aldri blir lei av. Forskjellige måter å servere denne på. Oppskriften inneholder
174 Kalorier,
19 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,9 poeng fra 7 lesere
Lesere:
18742 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spaghetti med fløtesaus. skinke og sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 174.34 | 489.66 | Kcal |
Protein | 7.53 | 21.15 | gram |
Karbohydrat | 18.99 | 53.34 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 4.86 | gram |
Fett | 7.20 | 20.22 | gram |
Mettet fett | 4.34 | 12.19 | gram |
Salt | 0.37 | 1.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.41 | Kr 15.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 685 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og finhakk løken. Surr løken myk og gjennomsiktig i 1 ss smør i en stor gryte. Rør i melet, spe med fløten og la sausen koke under omrøring i 4-5 minutter. Skru av platen og bland i revet ost og skinke skåret i terninger. Legg på lokk så sausen holder seg varm.
Ha spaghettien i kokende saltet vann og la den koke til den er mør.
Rens sjampinjongene, del dem i to eller skjær dem i skiver. Surr sjampinjongene i smør over ganske sterk varme, skru av platen og tilsett salt og sitronsaft etter smak.
La den ferdige spaghettien renne av i et dørslag, smelt 1 ss smør i gryten og hell spaghettien tilbake. Rist litt på gryten over sterk varme, trekk den til side og legg lokk på.
Varm skinkesausen over svak varme, rør godt om og smak til med krydder. Vend i den varme spaghettien og soppen og hell alt i et varmt serveringsfat.
Serveres straks med en skål revet parmesanost og en bolle grønn salat som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7671)
Tilberedningstid:
35 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-09-11
Oppdatert dato:2013-09-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift