Svar på spørsmål:Jeg er produsent og ser bilder av våre produkter her. Hvorfor?


Bilder på produkter henter jeg som regel fra produsentenes nettsider og mediebaser. Noe blir fotografert selv og hentet fra andre fotografer. Kilde og fotograf blir alltid oppgitt på bildet, om vi finner det.
Om dere som er produsent ikke ønsker at vi bruker bilder av produkter, si ifra og vi erstatter bildet med en melding om at produsenten ikke ønsker at bildet av produktet vises. Da vil vi etter hvert selv ta egne bilder.
Ett bilde sier så mye om produktet at vi ser det bare som positivt at vi viser dere bilder.
Som journalist og registrert media er bruk av produktbilder i denne situasjonen innenfor mener jeg. Men husk at i de fleste tilfellene har jeg fått tillatelse på forhånd direkte eller gjennom for eksempel store mediebaser i både inn og utland.

Publisert informasjon om produktet som næringsinnhold, allergener ol er det ikke restriksjoner på å vise. Også sammenligninger av næringsinnhold ol.
Om noe av informasjonen er feil så gjerne kontakt meg. Jeg oppdaterer informasjon i denne databasen kontinuerlig.
Mangler det produkter fra dere si også ifra, så kan vi legge dette ut.
Også om det ikke er en aktiv link på fotografnavnet, si ifra og jeg linker tilbake. Men dette gjøres på de fleste.
Det samme gjelder og for produsentlink og kilde til data ol.

Ang næringsinnhold og sammenligning med andre liknende produkter

Lesere kan sammenligne produkter fra forskjellige produsenter på alt næringsinnhold + poeng satt av dere.
Ikke alle produsenter/leverandører liker dette om deres egne produkter kommer dårligere ut enn konkurrentene. Har jeg skrevet feil innhold er det min feil, og slikt rettes opp hele tiden.

Men om dere mener at informasjonen er feil si ifra til meg og jeg fikser det. Det er ikke noe hyggelig å bli kjeftet ut på mail ang slikt og jeg fjerner ikke informasjon bare fordi noen produkter er mer usunne enn konkurrentene.

Noen leverandører/produsenter har og tydeligvis avtaler med matbloggere som påvirker de til å klage på meg. Men slikt preller av etter rundt 20 år i denne bransjen.
Men har jeg publisert feil info så retter jeg det opp med engang uten å sutre.


PS: Husk og at jeg er registrert journalist og medlem i NJ. Da tar det seg dårlig ut med ubegrunnede amatørmessige klagemail med stygt språk som da evt advokater skal lese, og da med fare for at dette blir publisert i andre media
Så vær høflig og saklig, bruk fullt navn og jeg ordner opp om det er grunn til det.Forrige sideAnsvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.