Brokkoligrateng med skinke inneholder
89 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Brokkoligrateng med skinke har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brokkoligrateng med skinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brokkoligrateng med skinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.89 | 242.59 | Kcal |
Protein | 7.36 | 20.09 | gram |
Karbohydrat | 3.65 | 9.96 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 4.09 | gram |
Fett | 4.65 | 12.69 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 4.26 | gram |
Salt | 0.84 | 2.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.81 | Kr 13.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 092 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,42 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær broccolistenglene i passende stykker og kok dem i ca. 5 min i litt vann. Skjær skinken i strimler. Legg de kokte broccoli i et smurt raspet fat og fordel skinken over kålen.
Lag sausen av margarin, mel, kokevann, melk, salt og muskat.
Rør eggeplommene i sausen og pisk eggehvitene stive. De vendes til slutt forsiktig i og sausen helles over kål og skinke.
Dryss med smuler og parmesanost. Bak retten ved 200 grader i ca. 20 min til overflaten er lysebrun.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22993)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-29
Oppdatert dato:2006-10-29
Lesere:
35291 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift