Hjemmelaget lasagne er noe vi med jevne mellomrom har hjemme. Det eneste vi ikke lager er pastaplatene. Men å lage lasagne er ikke så vanskelig som mange tror.....
I disse dager før jul er det og medisterkaketid. Og da er en av mine favoritter tilgengelig i butikkene, nemlig disse kakene lagd av medisterdeig og diverse krydder. Det er mye en kan bruke disse til utenom den vanlige sammen med pølse og ribbe. Og jeg har her lagt ut litt forskjellige ideer i tille....
Kjøttkaker har i mange år vært en av grunnstenene i det norske kjøkken. Men i den senerer tid er det kommet mange varianter av disse og vi har begynt å eksperimentere mer med disse kakene. Selv om kjøttdieg fortsatt er hovedingrediensen, så er det atskillige variasjoner i det som blandes inn og tilb....
Vi har i det siste lagd opp en ny versjon av en kjøttdeiggryte som jeg har hatt som favoritt lenge. Det er 3 versjoner av denne som bare er så gode, enkle og så får du kjøpt ingrediensene i nærbutikken. Den gryten som jeg viser først her er en vi lagde helt tilbake i 2003. Disse oppskriftene viser b....
Kjøttdeig er noe som vi alle kjenner, denne anvendelige, malte deigen av kjøtt som vi bruker i flere forskjellige varianter. Når man skal snakke om enkel og rask matlaging, så kommer en ikke utenom dette. men samtidig kan man lage eksklusive retter av kjøttdeig og farser.....
Kjøttdeig er en av de råvarene som flest bruker og som er anvendelig til mange forskjellige retter.
Her viser jeg 6 enkle hverdagsretter som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk.....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.