Fotograf:
Matprat.no
Tapasboller med salsa inneholder
155 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Tapasboller med salsa har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tapasboller med salsa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
22784 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tapasboller med salsa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.53 | 465.77 | Kcal |
Protein | 10.61 | 31.98 | gram |
Karbohydrat | 2.00 | 6.03 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 1.84 | gram |
Fett | 11.43 | 34.45 | gram |
Mettet fett | 4.71 | 14.20 | gram |
Salt | 1.85 | 5.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.74 | Kr 23.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 206 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,17 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter.
2. Bland pølse, fetaost og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann.
3. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune. La de ettersteke på svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt.
Salsa:
Bland alle ingrediensene til salsaen i en kjele, og la det småkoke i et par minutter.
Server sausen til tapasbollene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18428)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Spania
Innlagt dato:2004-08-07
Oppdatert dato:2004-08-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift