Medister albondigas



Medister albondigas oppskrift.
Fotograf: Veslemøy Vråskar
Enkle, gode albondigas laget av medisterfarse. Smaken av jul sammen med kjente smaker fra tapasverden gjør denne oppskriften superspennende.

Oppskriften inneholder 89 Kalorier, 4 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Medister albondigas er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3235 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
400grmedisterfarse
1ssmargarin
1boks(er)hakkede hermetiske tomater
1tssalt
1tspepper
0,5tsmalt kanel
0,5tsmalt allehånde
3stklaurbærblad
2stkpære skåret i staver




Næringsdeklarasjon for Medister albondigas!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.06124.75Kcal
Protein6.959.74gram
Karbohydrat3.575.00gram
Kostfiber1.892.65gram
Fett4.806.72gram
Mettet fett1.532.14gram
Salt1.041.46gram
Pris på oppskriftenKr 4.50Kr 6.30Kroner
Hele oppskriften veier1 121 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,03 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Form medisterdeigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune.
2. Ha tomater, salt, pepper og laurbærblad i en stekepanne eller gryte.Ha de stekte bollene over i tomatblandingen og la dette syde til sausen har blitt tykk.

Server med pærer kuttet i staver.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord.
Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, fenalår med djevelegg, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30813)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Innlagt dato:2016-12-19
Oppdatert dato:2016-12-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kjøttfylte søte paprika.Kjøttfylte søte paprika.
Denne retten har 77,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tapasboller med salsa.Tapasboller med salsa.
Denne retten har 154,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydrede kjøttboller (Tapas).Krydrede kjøttboller (Tapas).
Denne retten har 126,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Medister albondigas.Medister albondigas.
Denne retten har 89,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.