Fotograf:Veslemøy Vråskar Enkle, gode albondigas laget av medisterfarse. Smaken av jul sammen med kjente smaker fra tapasverden gjør denne oppskriften superspennende.
1. Form medisterdeigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune.
2. Ha tomater, salt, pepper og laurbærblad i en stekepanne eller gryte.Ha de stekte bollene over i tomatblandingen og la dette syde til sausen har blitt tykk.
Server med pærer kuttet i staver.
Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord. Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, fenalår med djevelegg, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 30813)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas Innlagt dato:2016-12-19
Oppdatert dato:2016-12-19