Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 88 | kilojoule |
Kcal | 21 | kalorier |
Protein | 0.8 | gram |
Karbo | 2.8 | gram |
Sukker | 2.7 | gram |
Kostfiber | 2 | gram |
Fett | 0.3 | gram |
Mettet fett | 0.1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Amerikansk kyllinggryte | 5.3 | 147,7 | 7,38 | 8,89 | 11,1 | 3,44 |
Svinefilet i sur/søt saus | 4.6 | 78,46 | 1,2 | 5,14 | 11,31 | 3,6 |
Spansk Paella | 4.6 | 114,35 | 3,74 | 7,91 | 10,95 | 5,52 |
Sechuankylling (kinesisk) | 5.5 | 95,44 | 1,88 | 9,52 | 9,65 | 6,96 |
Wok med scampi | 3.9 | 87,93 | 1,29 | 7,02 | 11,37 | 6,47 |
Tyrkisk kebab | 4.4 | 104,86 | 6,6 | 8,8 | 2,08 | 6,5 |
Shish kebab | 1.9 | 96,91 | 5,91 | 7,63 | 2,72 | 7,43 |
Thaigryte med strimlet svinekjøtt | 4.9 | 138,62 | 8,86 | 5,61 | 8,37 | 4,87 |
Argentinsk pastasalat | 5.2 | 274,18 | 9,26 | 7,74 | 38,37 | 3,84 |
John Olav`s fiskesaus | 4.8 | 328,15 | 33,71 | 2,26 | 3,79 | 6,96 |
Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus | 4.8 | 112,05 | 3,01 | 9,54 | 11,3 | 6,72 |
Szechuan kylling | 5.4 | 235,39 | 17,45 | 11,15 | 7,48 | 8,74 |
Kavarma fra Bulgaria | 4.6 | 57,13 | 1,83 | 6,69 | 2,87 | 3,83 |
Bacalao fra Norge | 3.3 | 181,34 | 8,12 | 19,71 | 6,78 | 6,86 |
Lam i karri 2 | 5 | 86,42 | 1,34 | 7,58 | 10,57 | 5,47 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Taro | 469 | 112,09 | 0,2 | 1,5 | 26 |
Flower sprout | 221,75 | 53 | 0 | 4,71 | 4,7 |
Tistelrot | 301 | 71,93 | 0,15 | 1,53 | 14,04 |
First Price rødløk | 135 | 32,26 | 0,1 | 1,1 | 5,7 |
Stilkkål | 54 | 12,9 | 0,2 | 1,5 | 2,18 |
Grønn og frisk wok mix | 137 | 32,74 | 0,2 | 1,8 | 4,6 |
Crosne - kinaskokk | 228 | 54 | 0,1 | 1,5 | 11,2 |
Grønn og frisk super spinat | 93 | 22,22 | 0,4 | 3,3 | 0,3 |
Hodekål, rå | 137 | 32 | 0,1 | 1,4 | 5,2 |
Gressløk, rå | 108 | 26 | 0,4 | 2,7 | 1,3 |
Kassava, rå | 673 | 159 | 0,3 | 1,4 | 36,8 |
Nykål - tidligkål | 137 | 33 | 0,1 | 1,4 | 5,2 |
Hjertesalat | 69 | 16,49 | 0,3 | 1,2 | 1,2 |
Rosenkål, norsk, rå | 220 | 52 | 0,6 | 5,1 | 4,4 |
Rødkål, rå | 136 | 32 | 0,3 | 1,1 | 5 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.