Fotograf:Rosemarie Rodriguez Om en gidder å lage denne helt fra bunnen av så er resultatet helt topp. Regn med litt eddiklukt på kjøkkenet, som jeg ikke liker, men dette er borte i selve retten. Vi hadde og i litt agurker i biter, pyntet med cherrytomater samt at man kan styrke den med litt chilisaus. Spesielt frityrstekte svinekjøttbiter er nydelige.
Oppskriften inneholder 78 Kalorier, 11 g Karbo, 5 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær kjøttet i biter. Rør sammen potetmel,salt, pepper og vann. Vend kjøttet i blandingen og la dem ligge 1 time.
Røre:
Bland alle ingredienser godt sammen.
Dypp kjøttbitene i røren og friter dem i en jerngryte med olje eller frityrkoker. Legg på ett matpapir etterpå.
Grønnsaker:
Skjær løk og paprika i terninger og ananas i stor biter. Tomater i båter.
Kok opp vann, ketchup, eddik og krydder. Rør inn litt maisennamel og bland i sausen. Kok opp og smak til.
Bland sausen, med kjøttet og grønnsaker.
Pynt med tomatbåter og server med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 27 lesere Lesere: 46373 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 2118966710)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Fritert Land:
Kina Innlagt dato:2016-04-24
Oppdatert dato:2016-04-24