Fotograf:Rosemarie Rodriguez Om en gidder å lage denne helt fra bunnen av så er resultatet helt topp. Regn med litt eddiklukt på kjøkkenet, som jeg ikke liker, men dette er borte i selve retten. Vi hadde og i litt agurker i biter, pyntet med cherrytomater samt at man kan styrke den med litt chilisaus. Spesielt frityrstekte svinekjøttbiter er nydelige.
Oppskriften inneholder 79 Kalorier, 11 g Karbo, 5 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær kjøttet i biter. Rør sammen potetmel,salt, pepper og vann. Vend kjøttet i blandingen og la dem ligge 1 time.
Røre:
Bland alle ingredienser godt sammen.
Dypp kjøttbitene i røren og friter dem i en jerngryte med olje eller frityrkoker. Legg på ett matpapir etterpå.
Grønnsaker:
Skjær løk og paprika i terninger og ananas i stor biter. Tomater i båter.
Kok opp vann, ketchup, eddik og krydder. Rør inn litt maisennamel og bland i sausen. Kok opp og smak til.
Bland sausen, med kjøttet og grønnsaker.
Pynt med tomatbåter og server med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 2118966710)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Fritert Land:
Kina Innlagt dato:2016-04-24
Oppdatert dato:2016-04-24