Fotograf:
Matoppskrift.no
Variasjon av svinekjøtt i wok. Her friteres kjøttet ved siden av og serveres til woken. Server med ris. Oppskriften inneholder
112 Kalorier,
11 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Selleri, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,9 poeng fra 15 lesere
Lesere:
55330 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.84 | 980.15 | Kcal |
Protein | 9.54 | 83.61 | gram |
Karbohydrat | 11.30 | 99.03 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 6.49 | gram |
Fett | 3.00 | 26.29 | gram |
Mettet fett | 0.49 | 4.29 | gram |
Salt | 1.25 | 10.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.72 | Kr 58.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 8 764 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg kjøttet i en stor skål og hell marinaden (pepper og soya) i og bland det grundig. La det stå i
15-20 minutter.
Imens skal alle grønnsakene skjæres i mindre stykker. Stek alle grønnsakene i litt
olje. De skal ikke være helt gjennomstekte. Tilsett deretter krydderene, soya, ketchup og eddik.
Hell marinaden fra kjøttet. Sørg for å få så mye som mulig av.
Varm oljen opp. Når en fyrstikk syder, er den varm nok.
Pisk eggene sammen. Først dyppes kjøttet i eggeblandingen og detetter i potetmel. Legg de
panerede kjøttstykker i varm olje. Ikke for mange av gangen, eller blir oljen for kald.
Kok i ca. 3 minutter, eller til kjøttstykkene er gyldne. Legg dem på et stykke tørkepapir så de kan dryppe
av. Server med den varme grønnsaks-sur-søte saus.
Retten kan spises med kokte ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21742)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert
Land:
Kina
Innlagt dato:2014-01-18
Oppdatert dato:2014-01-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift