Fotograf:
Børge Antonsen
Thailandske vårruller (Porpietord) inneholder
193 Kalorier,
18 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Thailandske vårruller (Porpietord) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thailandske vårruller (Porpietord) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 93 lesere
Lesere:
144914 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thailandske vårruller (Porpietord)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 192.72 | 420.32 | Kcal |
Protein | 6.62 | 14.44 | gram |
Karbohydrat | 18.13 | 39.54 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 3.27 | gram |
Fett | 10.08 | 21.98 | gram |
Mettet fett | 2.35 | 5.13 | gram |
Salt | 0.41 | 0.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.17 | Kr 17.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 309 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vårrull rispapirene skal fuktes, slik at de blir myke, og legges utover på et fuktig kjøkkenhåndkle, gjerne 4 stk. i gangen. Glassnudlene avrennes og skjæres i 3 cm lengder. La soppen avrennes du får nå ca. 100 g . Bland kjøttet, egget, soppen, grønsakene og Glassnudlene . Tilsett fiskesaus, soyasaus, pepper, sukker og bland alt godt sammen.
Varm 3 ss olje i en wok og stek hvitløken til den er gylden. Ha blandingen ovenfor i woken til blandingen er gjennomstekt. La det avkjøle.
Legg en skjefull med fyll i hjørnet på hvert rispapir og brett hjørnespissene over. Brett inn sidene over fyllet og rull sammen oppover mot spissen. Lim spissen og brett den ned.
Varm olje i en frityrgryte eller wok. Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar. Når oljen er varm, legges forsiktig tre eller fire vårruller nedi, og stek til de er gyllenbrune. Legges på risten til avrenning.
Legg vårrullene på en tallerken og pynt med issalat og agurk.
Serveres med en bolle søt chilisaus for vårrull.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Netmat.no
(Intern: 2118968950)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert
Land:
Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-05-30
Oppdatert dato:2005-05-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift