Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 74 | kilojoule |
Kcal | 18 | kalorier |
Protein | 0.7 | gram |
Karbo | 2.5 | gram |
Sukker | 2.5 | gram |
Kostfiber | 2 | gram |
Fett | 0.2 | gram |
Mettet fett | 0.1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Pasta Carbonara | 3.8 | 225,65 | 11,57 | 9,53 | 20,13 | 5,47 |
Quiche Lorraine (Fransk ost og skinke pai ) | 5.1 | 138,46 | 8 | 7,68 | 8,26 | 3,9 |
Taco skjell | 4.6 | 126,4 | 7,4 | 6,58 | 7,54 | 5,88 |
Svinefilet i sur/søt saus | 4.6 | 78,73 | 1,19 | 5,19 | 11,31 | 3,6 |
Indisk kylling tandoori | 4.2 | 94,3 | 5,56 | 7,96 | 2,62 | 4,89 |
Shish kebab | 1.9 | 97,05 | 5,91 | 7,63 | 2,72 | 7,43 |
Bruchetta | 5.3 | 192,75 | 10,83 | 13,66 | 9,37 | 14,25 |
Breiflabb med rømme | 4.2 | 100,3 | 6,04 | 10,13 | 1,08 | 16,35 |
Svensk gul fiskesuppe | 5.7 | 68,81 | 3,54 | 6,39 | 1,71 | 5,96 |
Burritos | 4 | 105,42 | 2,98 | 7,58 | 10,67 | 5,68 |
Italiensk vintersuppe - Minestrone | 4.8 | 63,2 | 1,76 | 2 | 8,36 | 2,09 |
Kylling Tikka Masala | 3.3 | 109,98 | 7,3 | 7,79 | 2,87 | 6,73 |
Kyllingburger 2 | 5.3 | 157,32 | 6,44 | 8,2 | 16,09 | 4,31 |
Ovnsbakt torsk med smørsaus og reker | 5.7 | 70,47 | 3,87 | 5,24 | 3,26 | 5,48 |
Club sandwich 2 | 4.8 | 172,79 | 7,23 | 10,04 | 16,1 | 6,98 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Aspargesbønner, rå | 114 | 27 | 0,1 | 1,7 | 3,4 |
Ruccola | 115 | 27 | 0 | 2 | 2 |
Pak-choi, bok choy, kål, rå | 78 | 19 | 0,2 | 1,5 | 2,2 |
Flower sprout | 221,75 | 53 | 0 | 4,71 | 4,7 |
Spinatsennep | 92 | 21,98 | 0,3 | 2,2 | 1,1 |
Kolonihagen agurk 350gr | 44 | 11 | 0,1 | 0,8 | 1,2 |
Stjerneløk | 135 | 32 | 0,1 | 1,1 | 5,7 |
Blomkål, norsk, rå | 97 | 23 | 0,2 | 1,9 | 2,3 |
Grønn og frisk finrevet gulrot | 151 | 36,08 | 0,1 | 0,7 | 6,7 |
Sikori rot | 303 | 72,41 | 0,2 | 1,4 | 17,5 |
Sukkererter, norsk, rå | 177 | 42 | 0,1 | 3,5 | 5,3 |
Turbangresskar | 53 | 12 | 0,1 | 1 | 1,7 |
Persille, norsk, rå | 135 | 32 | 0,4 | 3,1 | 1,6 |
Krusendivie | 78 | 18,64 | 0,2 | 1,3 | 2,4 |
Rabarbra, rå | 85 | 20 | 0,2 | 0,9 | 1,9 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.