Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 431 | kilojoule |
Kcal | 103 | kalorier |
Protein | 1.1 | gram |
Karbo | 22.2 | gram |
Sukker | 11 | gram |
Kostfiber | 4.9 | gram |
Fett | 0.2 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Brødfrukt suppe | 5 | 96,66 | 7,88 | 2,69 | 3,11 | 4,59 |
Bakt fylt brødfrukt | 3 | 156,19 | 10,75 | 6,91 | 6,9 | 7,37 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Portulakk | 67 | 16,01 | 0,1 | 1,3 | 3,43 |
Paprika, gul/oransje, rå | 110 | 26 | 0,2 | 0,5 | 5 |
Flower sprout | 221,75 | 53 | 0 | 4,71 | 4,7 |
Radicchio rosso, salat, rå | 76 | 18 | 0,2 | 1,4 | 1,7 |
Bitter melon | 71,12 | 17 | 0,17 | 1 | 3,7 |
Palmehjerte hermetiske | 117 | 27,96 | 0,62 | 2,52 | 4,62 |
Sukkerbete - hvitbete, kokte | 184 | 43,97 | 0,18 | 1,68 | 7,96 |
Paprika, grønn, rå | 88 | 21 | 0,3 | 0,8 | 2,8 |
Ruccolasalat, rå | 116 | 28 | 0,7 | 2,6 | 2 |
Hjertesalat | 69 | 16,49 | 0,3 | 1,2 | 1,2 |
Krusendivie | 78 | 18,64 | 0,2 | 1,3 | 2,4 |
Vårløk, rå | 98 | 23 | 0,2 | 1,8 | 2,3 |
Romanosalat, rå | 68 | 16 | 0,2 | 1,4 | 1,3 |
Rosenkål, norsk, rå | 220 | 52 | 0,6 | 5,1 | 4,4 |
Endivesalat, rå | 55 | 13 | 0,1 | 1 | 1 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.