Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 84 | kilojoule |
Kcal | 20 | kalorier |
Protein | 1.1 | gram |
Karbo | 2.5 | gram |
Sukker | 2.5 | gram |
Kostfiber | 2.4 | gram |
Fett | 0.1 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-sen | 5.4 | 67,99 | 1,21 | 2,97 | 10,34 | 3,47 |
Osmansk panne/gryte | 4.7 | 30,93 | 0,15 | 1,09 | 5,48 | 3,13 |
Ratatouille | 4.5 | 80,51 | 6,83 | 0,94 | 2,94 | 3,93 |
Afrikansk gryte | 5.2 | 49,31 | 2,69 | 2,51 | 3,13 | 4,74 |
Moussaka 4 | 4.4 | 101,83 | 6,49 | 7,03 | 3,3 | 4,6 |
Ovnsbakt lyr | 3.9 | 123,02 | 9,28 | 8,53 | 1,01 | 9,03 |
Gresk moussaka | 4.1 | 98,44 | 5,36 | 6,15 | 5,74 | 5,57 |
Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan | 4.3 | 125,36 | 7,56 | 8,84 | 3,68 | 10,98 |
Aubergin- og kjøttform - Sjeik il Mihshee | 4.2 | 119,46 | 3,6 | 10,14 | 11,17 | 7,67 |
Kjøttsaus fra Somalia | 4.8 | 77,09 | 0,61 | 7,07 | 10,33 | 6,42 |
Tyrkisk Güvec | 4.6 | 76,33 | 4,09 | 5,87 | 3,54 | 4,69 |
Aubergine dip | 4.4 | 121,26 | 10,1 | 2,97 | 3,12 | 5,94 |
Vegetarisk pizza | 4.4 | 182,3 | 12,36 | 6,42 | 10,5 | 6,46 |
Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør | 3.5 | 195,43 | 17,53 | 5,36 | 3,74 | 8,51 |
Israelsk kylling med sennep og honning | 5 | 100,9 | 2,38 | 6,75 | 12,43 | 4,66 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Brokkoli, importert, rå | 124 | 30 | 0,3 | 3,2 | 2,1 |
Rapidsalat, norsk, rå | 46 | 11 | 0,2 | 1,4 | 0,3 |
Tamarillo | 151 | 36,08 | 0,48 | 1,95 | 3,7 |
Brokkolini | 119 | 28 | 0,3 | 3,2 | 1,9 |
Asparges, rå | 92 | 22 | 0,1 | 2,2 | 2 |
Yams, rå | 469 | 111 | 0,2 | 1,5 | 23,8 |
Muskattgresskar | 188 | 44,93 | 0,1 | 1 | 10,19 |
Brokkoli, uspesifisert, rå | 123 | 29 | 0,3 | 3,2 | 2 |
Taro | 469 | 112,09 | 0,2 | 1,5 | 26 |
Kassava, rå | 673 | 159 | 0,3 | 1,4 | 36,8 |
Chili, Serrano | 134 | 32,02 | 0,44 | 1,74 | 3 |
Nykål - tidligkål | 137 | 33 | 0,1 | 1,4 | 5,2 |
Gulrot, norsk, rå | 152 | 36 | 0,1 | 0,7 | 6,7 |
Vestfoldsalat | 53 | 12,66 | 0,2 | 0,9 | 0,8 |
Vannkastanje, rå | 220 | 52 | 0,2 | 1,4 | 10,4 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.