Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan





Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan inneholder 125 Kalorier, 4 g Karbo, 9 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk filetduebryst med lår
200grvarmrøykt sideflesk
50grfersk parmesan
1stkaubergine
1stkblomkål
1dlrødvin
1dltørket rips
1sssukker
olivenolje og smør til steking


Annonse



Næringsdeklarasjon for Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125.36495.80Kcal
Protein8.8434.96gram
Karbohydrat3.6814.55gram
Kostfiber1.385.46gram
Fett7.5629.90gram
Mettet fett2.8611.31gram
Alkohol0.64 %
Salt0.120.49gram
Pris på oppskriftenKr 10.98Kr 43.43Kroner
Hele oppskriften veier1 582 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ben ut og brun duebrystene i smør i en varm panne. Surr tynne skiver flesk rundt brystene, og legg tynne skiver parmesan på toppen. Stek duebrystene ferdig i ovn ved 225 C i 5 minutter.

Skjær auberginen i skiver, og stek skivene på begge sider i olivenolje. Del blomkålen i små, fine buketter, og stek dem gyllenbrune i olivenolje tilsatt litt godt smør. Krydre grønnsakene med salt og pepper.

Kok inn rødvin, rips og sukker.

Klem blomkålbukettene godt sammen i en liten form uten bunn før du løfter formen forsiktig av.

Legg på en aubergineskive, og avslutt med duebrystet og rødvinsausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8005)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere: 5269 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.