Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan inneholder
126 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
6412 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.36 | 499.75 | Kcal |
Protein | 8.81 | 34.84 | gram |
Karbohydrat | 3.68 | 14.55 | gram |
Kostfiber | 1.94 | 7.67 | gram |
Fett | 7.56 | 29.90 | gram |
Mettet fett | 2.89 | 11.43 | gram |
Alkohol | 0.64 % | | | |
Salt | 0.12 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.98 | Kr 43.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 582 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,64 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ben ut og brun duebrystene i smør i en varm panne. Surr tynne skiver flesk rundt brystene, og legg tynne skiver parmesan på toppen. Stek duebrystene ferdig i ovn ved 225 C i 5 minutter.
Skjær auberginen i skiver, og stek skivene på begge sider i olivenolje. Del blomkålen i små, fine buketter, og stek dem gyllenbrune i olivenolje tilsatt litt godt smør. Krydre grønnsakene med salt og pepper.
Kok inn rødvin, rips og sukker.
Klem blomkålbukettene godt sammen i en liten form uten bunn før du løfter formen forsiktig av.
Legg på en aubergineskive, og avslutt med duebrystet og rødvinsausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8005)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.