Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan inneholder
125 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.36 | 495.80 | Kcal |
Protein | 8.84 | 34.96 | gram |
Karbohydrat | 3.68 | 14.55 | gram |
Kostfiber | 1.38 | 5.46 | gram |
Fett | 7.56 | 29.90 | gram |
Mettet fett | 2.86 | 11.31 | gram |
Alkohol | 0.64 % | | | |
Salt | 0.12 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.98 | Kr 43.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 582 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,74 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ben ut og brun duebrystene i smør i en varm panne. Surr tynne skiver flesk rundt brystene, og legg tynne skiver parmesan på toppen. Stek duebrystene ferdig i ovn ved 225 C i 5 minutter.
Skjær auberginen i skiver, og stek skivene på begge sider i olivenolje. Del blomkålen i små, fine buketter, og stek dem gyllenbrune i olivenolje tilsatt litt godt smør. Krydre grønnsakene med salt og pepper.
Kok inn rødvin, rips og sukker.
Klem blomkålbukettene godt sammen i en liten form uten bunn før du løfter formen forsiktig av.
Legg på en aubergineskive, og avslutt med duebrystet og rødvinsausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 6 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8005)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere:
5776 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.