Fotograf:
Matprat.no
Tyrkisk Güvec inneholder
76 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Tyrkisk Güvec har ingen allergener
Tyrkisk Güvec er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tyrkisk Güvec!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.33 | 678.81 | Kcal |
Protein | 5.87 | 52.20 | gram |
Karbohydrat | 3.54 | 31.48 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 8.36 | gram |
Fett | 4.09 | 36.37 | gram |
Mettet fett | 1.71 | 15.21 | gram |
Salt | 2.08 | 18.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.69 | Kr 41.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 557 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,55 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1.S kjær auberginen i skiver og dryss på salt. La stå 15 minutter, skyll av saltet og tørk fuktigheten av skivene med papirhåndkle. Skjær løk, poteter, squash og paprika i skiver.
2. Brun kjøttet i olje i varm panne, litt om gangen.
3. Legg kjøtt og grønnsaker lagvis i leirgryte eller ildfast form med lokk. Strø krydder og salt mellom lagene. Hell over vann eller sjy. Stek i ovn på 200°C i 1 1/2 time. Dryss over hakket persille før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
10691 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20711)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Tyrkia
Innlagt dato:2005-11-02
Oppdatert dato:2005-11-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift