| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 169.08 | 624.88 | Kcal |
| Protein | 17.94 | 66.30 | gram |
| Karbohydrat | 2.21 | 8.17 | gram |
| Kostfiber | 0.59 | 2.18 | gram |
| Fett | 9.70 | 35.85 | gram |
| Mettet fett | 4.33 | 16.00 | gram |
| Salt | 0.73 | 2.68 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 14.16 | Kr 52.33 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 957 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 5,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Klassisk lammestek.
Ytrefilet av lam med piperade.
Aubergin- og kjøttform - Sjeik il Mihshee.
Annabel Langbeins lammeskank.
Sprøstekt lammeside fra Vest–Telemark.
Lammestek i ovn med rotgrønnsaker, sitron og .
Fylt lammebog 2.
Provencalsk lammestek.
Kje med grillet paprikasalat.
Lammecarré med salsa verde og søtpoteter.
Lammestek med kantareller.
Lam flatbiff med paprikasaus.
Filetrull av lam.
Kokt lettsaltet og røkt lammelår.
Røkt lammelår med stuede rotgrønnsaker.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.