Fotograf:
Knut Pettersen
Kokt lettsaltet og røkt lammelår inneholder
344 Kalorier,
1 g Karbo,
24 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Kokt lettsaltet og røkt lammelår har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt lettsaltet og røkt lammelår er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 10 lesere
Lesere:
28008 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt lettsaltet og røkt lammelår!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 343.81 | 918.83 | Kcal |
Protein | 23.70 | 63.34 | gram |
Karbohydrat | 0.75 | 2.00 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.05 | gram |
Fett | 27.33 | 73.04 | gram |
Mettet fett | 16.45 | 43.96 | gram |
Salt | 0.19 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.81 | Kr 34.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 138 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,87 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekovnen til 125 C. Pakk lammelåret i aluminiumsfolie. Sett et steketermometer i den tykkeste delen, og plasser låret i ovnen til temperaturen viser 71-74 C. Beregn ca 3 - 3 1/2 timer i ovnen.
Skjær lammelåret i tynne skiver på tvers av kjøttfibrene. Smelt smøret og rør inn melet. Spe med kremfløten og la det koke opp. Trekk sausen av varmen, og rør inn smøret, litt etter litt. Sausen må ikke få koke under eller etter denne tilsettingen.
Kålrotpuré og kokte poteter serveres til
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10287)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift