Fotograf:
Matprat.no
Perna de Carneiro no Tacho inneholder
124 Kalorier,
5 g Karbo,
10 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Perna de Carneiro no Tacho har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Perna de Carneiro no Tacho er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Perna de Carneiro no Tacho!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.75 | 456.99 | Kcal |
Protein | 10.31 | 38.07 | gram |
Karbohydrat | 4.58 | 16.91 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 2.22 | gram |
Fett | 6.12 | 22.60 | gram |
Mettet fett | 2.66 | 9.82 | gram |
Alkohol | 1.13 % | | | |
Salt | 0.94 | 3.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.26 | Kr 37.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 954 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,8 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens lammekjøttet for sener og fett. Bland hvitløkspastaen med saltet. Gni låret inn med blandingen og la det stå en time. Legg så låret i en keramisk gryte sammen med persille, laurbærblad, pepper, nellik, tomatpuré, eddik, hvitvin, smør og smult. Hell over 1 dl vann. La låret stå og trekke 2 3 timer
Settes inn i ovnen på 80 C 120 C i 2 3 timer. Tilsett litt vann om nødvendig.
Kok poteter like før lammelåret er ferdig. Skrell potetene og del dem i fire. Ha de over i formen. Serveres sammen med tomat, paprika og agurksalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5150 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20428)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Brasil
Innlagt dato:2005-10-09
Oppdatert dato:2005-10-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift