Lam, lår, stek, rå

Bilde av Lam, lår, stek, rå.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lam, lår, stek, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 676 kilojoule
Kcal 162 kalorier
Protein 19.5 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 9.3 gram
Mettet fett 4 gram



Annonse




Fakta om Lam, lår, stek, rå.

PS: Lammeskank er den nederste delen på lammelåret som er full av god smak, men det trenger litt lenger tilberedningstid for å bli mørt.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøtt Lam lår
Kilde til Næringsdata
Matprat
Karakter (Snitt)
5,33 poeng satt av 6 brukere.
Besøk
13136





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Lammestek som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Gammelsteik fra Lofoten i Nordland5115,416,9511,431,668,98
Klassisk lammestek4.696,544,868,034,776,5
Shish kebab1.997,055,917,632,727,43
Lammelår med rosmarin og hvitløk4.3163,117,8815,985,814,91
Afgansk lamme kebab4.8124,166,0412,871,9411,97
Lettsaltet ovnsbakt lammelår3.858,713,156,610,985,13
Lettsaltet lammelår fra Vest Agder5.420,541,182,470,011,9
Fresende mongolsk lam4.8375,4632,97,4211,749,67
Sheperds pie (Hyrde pai)3.789,053,496,247,325,36
Lammelår fra Rana i Helgeland4130,287,4214,611,2311,16
Urtemarinert lammelår i skiver3.8241,0821,824,875,954,86
Lammestek på potetseng4.8113,815,0111,145,628,82
Lammestek med poteter og grønnsaker3.6101,925,0410,113,628,65
Lettsaltet, røkt lammelår3.4161,79,319,5014,91
Lam i karri 33.475,442,86,365,95,41


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lam, lår, stek, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.