Fresende mongolsk lam inneholder
375 Kalorier,
12 g Karbo,
7 g Protein og
33 g Fett pr 100 gr
Fresende mongolsk lam har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fresende mongolsk lam er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
7875 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fresende mongolsk lam!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 375.46 | 1 881.05 | Kcal |
Protein | 7.42 | 37.17 | gram |
Karbohydrat | 11.74 | 58.82 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 3.31 | gram |
Fett | 32.90 | 164.83 | gram |
Mettet fett | 4.30 | 21.54 | gram |
Alkohol | 0.20 % | | | |
Salt | 0.72 | 3.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.67 | Kr 48.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 503 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha lammestrimlene i marinaden og mariner i minst 1/2 time
Skjær chili og vårløk i 3-5 cm. lange strimler.
Varm oljen og stek lammekjøttet i ca. 3 puljer (ca. 2 minutter pr. pulje). La det renne av på husholdningspapir.
Når alt kjøttet er stekt helles oljen av , men la det være litt igjen på bunnen. Ha i vårløk, chili, salt, ingefær og knust hvitløk. La det frese ca. 1/2 minutt og ha i kjøttet
Ha i soyasaus, sherry, sukker og sesamolje og la det frese til sausen tykner
Serveres med ris og evt. salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Etegilde
(Intern: 1948)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Mongolia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift