| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 130.96 | 742.95 | Kcal |
| Protein | 12.43 | 70.52 | gram |
| Karbohydrat | 3.49 | 19.80 | gram |
| Kostfiber | 1.42 | 8.06 | gram |
| Fett | 7.16 | 40.62 | gram |
| Mettet fett | 3.58 | 20.31 | gram |
| Salt | 0.59 | 3.36 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.99 | Kr 45.33 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 269 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 10,65 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Lammekoteletter med soppstuing.
Guinnessbraiserte lammeskanker.
Lammecarrékoteletter med taboulè.
Lammemedaljong med rosinsaus.
Lammeboller på tur med tomatsaus.
Lammeboller med tomatpesto.
Lammeburger med syltet rødløk.
Thailandsk nudelsalat med lammefilet.
Lammerull med sursøt løk- og persillesaus.
Lammekoteletter med timian- og hvitløkspotetp.
Lammefilet med bearnaise creme.
Lam med gulrotstuing.
Gyoza med lammekjøtt.
Buns med pinnekjøtt.
Lammeburger.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.