Fotograf:
Baker og Konditor nr 2-2010
Din Baker har sammen med Gastronomisk Institutt og Kulinarisk Akademi utviklet
et helt nytt produkt som ble lansert under Grüne Woche i Berlin; miniburgeren som
har fått navnet Jarlsberger. Oppskriften inneholder
185 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jarlsberger med «fenalår bacon» og syrlig kålsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4767 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jarlsberger med «fenalår bacon» og syrlig kålsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 184.63 | 477.43 | Kcal |
Protein | 13.75 | 35.56 | gram |
Karbohydrat | 1.49 | 3.85 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 2.22 | gram |
Fett | 13.55 | 35.04 | gram |
Mettet fett | 4.76 | 12.31 | gram |
Salt | 2.25 | 5.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.34 | Kr 24.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 034 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha kjøttet i en bolle, tilsett alle ingrediensene
og kna godt, bruk gjerne hendene.
Fordel kjøttet i fire «boller» og form til berger.
Sett Jarlsbergerne på kjøl i ca en time, dette
gjør at kjøttet «setter seg» og smakene får
trengt inn i kjøttet.
Stek fenalåret som du gjør med bacon.
Fjern stilken på kålen og finsnitt, bland ingrediensene
til dressingen og hell over kålen, la dette
trekke i ca 30 minutter.
Burgerene stekes og anrettes på burgerbrød med karve.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Baker og Konditor nr 2-2010
(Intern: 26972)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-04-23
Oppdatert dato:2010-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift