Fotograf:
Matprat.no
Thailandsk nudelsalat med lammefilet inneholder
149 Kalorier,
7 g Karbo,
14 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Thailandsk nudelsalat med lammefilet har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Peanøtter, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thailandsk nudelsalat med lammefilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4290 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thailandsk nudelsalat med lammefilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.50 | 438.82 | Kcal |
Protein | 13.56 | 40.07 | gram |
Karbohydrat | 7.21 | 21.31 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 3.84 | gram |
Fett | 6.98 | 20.63 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 4.61 | gram |
Salt | 0.86 | 2.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.86 | Kr 55.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 182 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,42 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1.Tilbered nudlene etter anvisning på pakken. Finskjær lammefileten og del den i tynne skiver.
2.Finhakk hvitløken, rens bønnene og skjær paprikaen i strimler. Varm chilioljen i en wok eller panne på sterk varme. Tilsett hvitløk og stek i 30 sekunder. Tilsett kjøttet og stek til det har en brun skorpe, ca 2 minutter.
3.Tilsett bønner og paprika og stek videre i 3 minutter. Dryss over salt. Tilsett soya og chilisaus, og ta pannen vekk fra varmen.
4.Bland med nudler, hakket koriander og peanøtter.
Ris vermicelli er syltynne nudeltråder laget av rismel og vann.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18535)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Thailand
Innlagt dato:2004-09-26
Oppdatert dato:2004-09-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift