Fotograf:
Matprat.no
Lammekoteletter med ingefær og pære inneholder
223 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Lammekoteletter med ingefær og pære har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammekoteletter med ingefær og pære er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3764 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammekoteletter med ingefær og pære!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 222.89 | 364.15 | Kcal |
Protein | 12.46 | 20.36 | gram |
Karbohydrat | 2.24 | 3.66 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 1.93 | gram |
Fett | 17.97 | 29.36 | gram |
Mettet fett | 8.94 | 14.61 | gram |
Salt | 0.76 | 1.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.99 | Kr 19.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 654 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær pæra i små terninger. Finhakk hvitløk og ingefær. Krydre kotelettene med salt og pepper.
2. Brun lammekotelettene i pannen sammen med hvitløk, ingefær og pære.
3. Legg blandingen (hvitløk, ingefær, pære) oppå hver kotelett sammen med en klatt kremost eller Castello.
4. La kotelettene ettersteke under lokk i 3-4 minutter avhengig av tykkelsen.
Server gjerne med pasta eller godt brød.
TIPS
Bruk evt. vanlig, revet hvit ost i stedet for bløt.
Lammekoteletter er det møreste kjøttet og finnes doble og enkle. Til én porsjon bør du minst beregne én dobbel eller to enkle koteletter. De er raske å tilberede de trenger bare stekes 3-5 minutter avhengig av tykkelsen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20548)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-19
Oppdatert dato:2005-10-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift