Fotograf:
Matprat.no
Lammeribbe som i Camargue inneholder
173 Kalorier,
1 g Karbo,
8 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Lammeribbe som i Camargue har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammeribbe som i Camargue er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4082 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammeribbe som i Camargue!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.75 | 849.02 | Kcal |
Protein | 8.07 | 39.66 | gram |
Karbohydrat | 1.48 | 7.27 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 3.29 | gram |
Fett | 13.86 | 68.12 | gram |
Mettet fett | 5.07 | 24.92 | gram |
Alkohol | 1.21 % | | | |
Salt | 1.19 | 5.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.12 | Kr 39.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 966 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del ribben opp i "pinner". Dryss over salt og brun raskt i olivenolje i en middels varm panne i ca 15 minutter. Legg over i en gryte.
Ta løk, hvitløk og sopp i pannen og dryss over urter og salt. Øk varmen og stek til væsken fra soppen er fordampet. Strø over mel og la det surre et par minutter.
Ha blandingen over i gryten og hell over hvitvin.
Tilsett tomatene og kok opp. Demp varmen og la det småsurre i ca. 1 time. Tilsett olivenene når det er igjen ca. 15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10330)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift