Gyoza med lammekjøtt



Gyoza med lammekjøtt oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Gyoza er skikkelig snaddermat og spesielt når de er fylt med lam, vårløk, hvitløk og ingefær! Server disse med lammekraft så får du et måltid som roper comfort food!

Oppskriften inneholder 118 Kalorier, 12 g Karbo, 5 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gyoza med lammekjøtt er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 850 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Gyozadeig

240grhvetemel
1,5dlkokende vann
0,25tssalt
2ssmaisenna til utkjevling
0,5dlvann til å lime deigen sammen

Fyll

300grkjøttdeig av lam
300grnykål, sommerkål eller hvitkål
0,5tssalt
3stkvårløk
2feddrevet hvitløk
1tsrevet frisk ingefær

Kraft

4dllammekraft

Til steking:

2ssnøytral olje til steking
2dlvann til damping




Kalorier og næringsinnhold i Gyoza med lammekjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier118.13516.45Kcal
Protein4.8921.38gram
Karbohydrat11.8551.81gram
Kostfiber1.335.81gram
Fett5.3923.56gram
Mettet fett1.838.00gram
Salt0.582.53gram
Pris på oppskriftenKr 2.22Kr 9.71Kr .-
Hele oppskriften veier1 749 totalt437 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo40,12 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Lag deigen i en kjøkkenmaskin. Du kan også kjøpe ferdige gyozapapir om du får tak i. Ha mel i bollen. Kok opp vann, løs saltet opp i vannet og hell det i bollen med melet. Kjør sammen mel og kokende vann. Deigen kan se litt klumpete ut, men la den elte i 10 minutter for å sette igang glutennettverket i melet.
Del deigen i 2 og pakk dem inn. Legg deigen kaldt i ca. 30 minutter.

Finhakk kål - kutt først i strimler så i små biter. Dryss på salt og la det stå mens du forbereder resten. Saltet trekker ut fuktighet av kålen. Ha kjøttdeig av lam i en bolle. Finhakk vårløk og ha det i bollen. Skrell ingefær - gjerne med en skje det gjør skrellingen enklere. Skrell også hvitløk. Riv ingefær og hvitløk.

Ha kålen i et klede og klem ut så mye væske som mulig, jo mer du klemmer jo bedre. Ha kålen i bollen, sammen med litt salt og pepper og kna blandingen sammen med en sleiv eller hendene.
Sett fyllet til side mens du kjevler ut deigen. Bruk helst en pastamaskin om du har - den gir et jevnt og tynt resultat. Et kjevle går også fint.
Ha litt maizenna på deigen slik at den ikke klistrer seg. Still maskinen på det tykkeste hakket, og sveiv deigen gjennom. Juster ned et og et hakk mellom hver gang du sveiver. Når deigen er på trinn 6 er den klar for å stikkes ut.
Bruk en utstikker med diameter på ca. 8 cm. Har du ikke utstikker bruk et kjøkkenglass eller noe annet rundt. Kjevle ut resten og stikk ut til hele deigen er “brukt opp”. Dekk til deigen, så den ikke tørker ut.
Ta en god ts fyll på deigen, fukt kanten med litt vann.
Brett 5-6 folder langs kanten slik at det blir et fint mønster.
Når alle gyoza’ne er fylt steker du dem i en middels varm panne med litt olje.

Hell på vann når de har fått en gyllen fin farge på undersiden. Legg på et lokk, og damp gyozaene til vannet er borte Ta av lokket og stek gyozaene et par minutter til - til undersiden har blitt deilig sprø.

Bland sammen en enkel dipp av riseddik og soyasaus, ha i litt chiliflak eller chiliolje om du vil ha dippen litt spicy. Server gyozaene med lammekraft, og vil du ha dem ekstra pyntet kan du drysse over grovhakkede pistasjnøtter, sesamfrø og friske urter eller spirer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 35928)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Japan
Innlagt dato:2021-10-03
Oppdatert dato:2021-10-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lammemedaljonger Provience.Lammemedaljonger Provience.
Denne retten har 118,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammeskiver på grønnsakseng.Lammeskiver på grønnsakseng.
Denne retten har 78,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lam med gulrotstuing.Lam med gulrotstuing.
Denne retten har 130,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Burger av lam med sopp og tyttebær.Burger av lam med sopp og tyttebær.
Denne retten har 203,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammekoteletter alla pizzaiola.Lammekoteletter alla pizzaiola.
Denne retten har 137,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttboller fra Kashmir - Kashmiri Koftas.Kjøttboller fra Kashmir - Kashmiri Koftas.
Denne retten har 157,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marokkansk kos.Marokkansk kos.
Denne retten har 193,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammeboller på tur med tomatsaus.Lammeboller på tur med tomatsaus.
Denne retten har 191,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammeboller med tomatpesto.Lammeboller med tomatpesto.
Denne retten har 272,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Somalisk lam - sukar og injera.Somalisk lam - sukar og injera.
Denne retten har 84,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammeskiver på grønnsakseng 1.Lammeskiver på grønnsakseng 1.
Denne retten har 75,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tyrkisk lammepanne med pilaff.Tyrkisk lammepanne med pilaff.
Denne retten har 151,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spicy lammecurry.Spicy lammecurry.
Denne retten har 132,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lammeskavpanne.Lammeskavpanne.
Denne retten har 112,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pilaff med stekt kjøtt fra Tyrkia.Pilaff med stekt kjøtt fra Tyrkia.
Denne retten har 163,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.