Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 76 | kilojoule |
Kcal | 18.2 | kalorier |
Protein | 0 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 0 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Sushi med purre | 4.5 | 194,56 | 3,68 | 9,03 | 30,34 | 5,76 |
Bouillabaisse Julens beste fiskesuppe | 4.8 | 74,95 | 3,93 | 8,31 | 0,86 | 6,05 |
Gylne pikekyss | 4.2 | 292,83 | 6,45 | 4,98 | 53,13 | 4,98 |
Kyllingwok med purre og sur-søt saus | 5.1 | 115,18 | 0,94 | 9,68 | 16,46 | 6,68 |
Honning- og ananasmarinade 2 | 1.1 | 165,84 | 9,58 | 0,34 | 19,49 | 4,64 |
17.Mai Pavlova | 4.8 | 209,29 | 10,85 | 2,65 | 25,09 | 4,6 |
Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri) | 4.7 | 377,94 | 36,8 | 10,84 | 0,74 | 10,54 |
Eksklusiv eplekake | 4.7 | 179,1 | 10,08 | 3,55 | 17,49 | 3,49 |
Dampet Norsk Kveite i klassisk stil | 4.6 | 176,07 | 14,75 | 5,11 | 5,17 | 8,01 |
Pærechutney | 4.4 | 90,71 | 0,11 | 0,5 | 20,51 | 4,15 |
Ovnsstekt tiur med viltpeppersaus og sopptimbal | 3 | 145,15 | 8,55 | 13,27 | 3,61 | 16,8 |
Rabarbrachutney | 4.2 | 145,6 | 0,5 | 1,04 | 33,04 | 6,18 |
Familiens eplesvineri | 5.2 | 85,78 | 2,14 | 7,15 | 7 | 6,74 |
Braiseret svinefilet | 4 | 62,64 | 0,64 | 7,61 | 5,99 | 5,35 |
Laksesaus | 4 | 166,89 | 15,42 | 1,46 | 2,94 | 7,91 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Helios eplecidereddik 33 cl | 75 | 17,92 | 0,1 | 0,1 | 0,4 |
Eldorado Balsamico Glace | 967 | 231,11 | 0 | 1,1 | 53 |
Il Torrione Hvit Crema Condiment | 1020 | 243,78 | 0 | 0 | 60,6 |
Heinz Gourmet Terragon Vinegar | 63,8 | 15,24 | 0 | 0 | 5,5 |
Aceto Balsamico Tradizionale | 368,2 | 88 | 0 | 0,49 | 17,03 |
Condimento Balsamico 3 år | 368,2 | 88 | 0 | 0,49 | 17,03 |
Heinz Gourmet Red Wine Vinegar | 8,4 | 2 | 0 | 0 | 0,5 |
Kikkoman teriyaki marinade | 420 | 100,38 | 0 | 6,7 | 12 |
Il Torrione Emilio IGP Balsamico vineddik | 1622 | 387,65 | 0 | 0,9 | 89,6 |
Il Torrione Hvit Balsamico eddik | 367 | 87,71 | 0 | 0,2 | 22,5 |
Ybarra Rødvinseddik | 83 | 19,83 | 0 | 0 | 0 |
Vineddik | 79 | 18,88 | 0 | 0,04 | 0,27 |
Balsamicoeddik | 262 | 62 | 0 | 0,5 | 15 |
Druvan hvitvinseddik | 80 | 19,12 | 0 | 0 | 6 |
Il Torrione Balsamico Vineddik lagret | 686 | 163,95 | 0 | 0,7 | 41,1 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.