Risvineddik

Bilde av Risvineddik.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Risvineddik

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 78 kilojoule
Kcal 18.6 kalorier
Protein 0.2 gram
Karbo 0.9 gram
Sukker 0.4 gram
Kostfiber gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Risvineddik.

En mild og god eddik med syrlig, ren smak som forsterker rissmaken. Oppvarmet sammen med sukker kalles den Sushi Su.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Risvineddik.

Riseddik blir brukt til å krydre rå grønnsaker, supper og sursøte retter, og inngår ofte i en rekke marinader


Innlagt dato
Oppdatert dato
07.06.2012
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Eddik og eddikmarinader
Kilde til Næringsdata
Haugen Gruppen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
13264





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Riseddik som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Sushiris4.2148,750,232,8433,221,16
Phat thai (stekte nudler)4.4148,074,6913,7512,119,73
Asiatisk potetsalat5.491,353,391,6512,484,38
Chiliglasert kalkunfilet4.5217,0316,7511,284,59,29
Ura og gunkan maki2.7160,825,747,3219,358,44
Pekingand2.7274,4925,659,031,810,53
Cha gio (Vietnamesiske vårruller)3.3186,597,0311,6618,747,93
Sushiruller4.5107,081,644,3218,3910,53
Koreansk Beef Bulgogi4.5241,4712,6910,820,613,73
Thai moo satay-svinesatay med peanøttsaus og salat4.5156,1510,275,789,466,74
Gunkanmaki4.5138,070,252,8330,549,01
Asiatisk ribbe med hot kålsalat4217,5918,127,753,336,99
Svinekam med grønnkålsalat3145,6712,198,010,765,94
Maki sushi med laks31353,35,4620,459,69
Sursøt saus2.573,260,120,5417,453,6


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Risvineddik med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.