Fotograf:
Matoppskrift.no
Sushiruller inneholder
107 Kalorier,
18 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Sushiruller har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sushiruller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10039 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sushiruller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 107.08 | 1 549.98 | 258.33 | Kcal |
Protein | 4.32 | 62.53 | 10.42 | gram |
Karbohydrat | 18.39 | 266.20 | 44.37 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 10.71 | 1.79 | gram |
Fett | 1.64 | 23.74 | 3.96 | gram |
Mettet fett | 0.34 | 4.92 | 0.82 | gram |
Salt | 3.42 | 49.46 | 8.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.53 | Kr 152.42 | Kr 25.40 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 448 totalt | 1 448 pr porsj | 241 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
biter
Her får hver person en egen skål med ½ dl soyasaus og ca 1 ts wasabi. Hver og en rører ønsket mengde wasabi i soyasausen. Så dypper du sushibiten i sausen og spiser. Rå fisk bør fryses og tines før tilberedning.
Kok risen i vann etter anvisning på pakken. Den skal være myk og klebrig.
Bland eddik og sukker, og fordel blandingen inn i den kokte risen etter at den er avkjølt.
Skjær ørreten i strimler, ca 1 cm brede. Rens mango og skjær i strimler ca 1 cm tykke. Skjær agurken i tynne strimler, ca ½ cm, samme lengde som bredden på noritangen.
Legg et ark tang på et sammenbrettet glasshåndkle. Ta vann på fingrene og ta en ”ball” ris som du klemmer utover tangen. Legg fisk og agurk ev. mangostrimler på risen. Rull sammen til en fast rull i håndkleet, som du gjør med rullkake. Ta vann langs endekanten av tangen og press sammen.
Legg rullene til side i kjøleskap. Når rullene er ferdig skjæres de i ca 2 cm skiver og legges på fat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11712)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sushi
Land:
Japan
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift