Sushiruller



Sushiruller oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
Sushiruller inneholder 107 Kalorier, 18 g Karbo, 4 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Sushiruller har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sushiruller er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 10039 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5dlkokt sushiris
6ssriseddik, 5%
2tssukker
0,5stkagurk
1stkmango
200grrenskåret rå ørret
6blad(er)noriflak (tang)
2dlsoyasaus
2tswasabi (sterk, grønn pepperrot)




Kalorier og næringsinnhold i Sushiruller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier107.081 549.98258.33Kcal
Protein4.3262.5310.42gram
Karbohydrat18.39266.2044.37gram
Kostfiber0.7410.711.79gram
Fett1.6423.743.96gram
Mettet fett0.344.920.82gram
Salt3.4249.468.24gram
Pris på oppskriftenKr 10.53Kr 152.42Kr 25.40.-
Hele oppskriften veier1 448 totalt1 448 pr porsj241 pr stk gram
Energiprosent fra karbo68,69 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 biter

Her får hver person en egen skål med ½ dl soyasaus og ca 1 ts wasabi. Hver og en rører ønsket mengde wasabi i soyasausen. Så dypper du sushibiten i sausen og spiser. Rå fisk bør fryses og tines før tilberedning.

Kok risen i vann etter anvisning på pakken. Den skal være myk og klebrig.

Bland eddik og sukker, og fordel blandingen inn i den kokte risen etter at den er avkjølt.

Skjær ørreten i strimler, ca 1 cm brede. Rens mango og skjær i strimler ca 1 cm tykke. Skjær agurken i tynne strimler, ca ½ cm, samme lengde som bredden på noritangen.

Legg et ark tang på et sammenbrettet glasshåndkle. Ta vann på fingrene og ta en ”ball” ris som du klemmer utover tangen. Legg fisk og agurk ev. mangostrimler på risen. Rull sammen til en fast rull i håndkleet, som du gjør med rullkake. Ta vann langs endekanten av tangen og press sammen.

Legg rullene til side i kjøleskap. Når rullene er ferdig skjæres de i ca 2 cm skiver og legges på fat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11712)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Japan
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Karibumaki sushi med ørret og makrell.Karibumaki sushi med ørret og makrell.
Denne retten har 114,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sashimi av ørret med ponzusaus.Sashimi av ørret med ponzusaus.
Denne retten har 137,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sashimi (Sushi).Sashimi (Sushi).
Denne retten har 132,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sushiruller.Sushiruller.
Denne retten har 107,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nigri-sushi.Nigri-sushi.
Denne retten har 167,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.