Nori, tørket tang

Bilde av Nori, tørket tang.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Nori, tørket tang

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1084 kilojoule
Kcal 255 kalorier
Protein 7.9 gram
Karbo 54.8 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.5 gram
Mettet fett 0 gram

Notat


Annonse




Fakta om Nori, tørket tang.

Denne rødalgen er rød eller høyrød, men blir svartaktig når den tørkes og grønn når den kokes. Den blir vanligvis solgt i form av tørre, tynne, papirliknende ark.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Nori, tørket tang.

Nori kan spises frisk, tørket, eller utvannet. Den blir brukt til å lage sushi og blir ofte tilsatt supper, salater og appetittvekkere.


Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Alger og tang
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3,6 poeng satt av 5 brukere.
Besøk
9792





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Nori som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Maki Sushi3.7116,490,676,3621,186,51
Sushi rull3.3110,572,894,7916,145,12
Ramen nudelsuppe4.698,971,438,1113,244,85
Ura og gunkan maki2.7160,825,747,3219,358,44
Temaki Sushi5175,710,847,5911,495,98
California inside-out maki4.3175,877,399,3517,3310,2
Inside out Maki med kveite og avokado4157,698,356,2613,949,18
Sushiruller4.5107,081,644,3218,3910,53
Gunkanmaki4.5138,070,252,8330,549,01
Maki med wasabi og laks4145,2235,2724,27,3
Ramen med torsk og reker3163,593,1110,5522,5412,43
Maki sushi med laks31353,35,4620,459,69
Maki sushi med agurk og CrabSticks1.784,580,524,7515,062,96
Maki sushi med torsk3217,216,386,03117,52
Maki sushi med laks, kveite og reker3127,033,296,4517,4611,21


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Nori, tørket tang med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Krusflik14634,890,295,815,11
Wakame18844,930,643,039,14
Arame907216,771,7536,2221,6
Hiliki907216,771,7536,2221,6
Havsalat907216,771,7536,2221,6
Kombu1044249,510,67,949,7
Søl907216,771,7536,2221,6
Kjempebrunalge18043,020,561,688,27
Alger1280305,920,32,370
Spirulina1213289,97,7257,4720,3
Blæretang907216,771,7536,2221,6

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.