Alger



Bilde av Alger.

Kalorier og Næringsinnhold i Alger

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1280 kilojoule
Kcal 305.9 kalorier
Protein 2.3 gram
Karbo 70 gram
Sukker gram
Kostfiber 5 gram
Fett 0.3 gram
Mettet fett gram

Notat

Fakta om Alger.

Alger kjenner vi mest fra tang i saltvann. Men er veldig populær i bla Japan. Det er veldig mange typer men bare noen få brukes. Kan kjøpes tørkede. Plukk friske selv. Tørkede må bløtlegges. Aktuelle typer er: Japanske( arame, nori, kombu, hijiki, wakame), søl, spirulina, havsalat, brunalger.

Bruksområde for Alger.

Kan brukes som krydder, kokes, ristes, stekes, marineres. Som næringstilskudd. Til Sushi, supper, salater, tilbehør.
Innlagt dato
Oppdatert dato
24.09.2013
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Alger og tang
Kilde til Næringsdata
Knut Pettersen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
5437
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Alger med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Krusflik14634,890,295,815,11
Arame907216,771,7536,2221,6
Wakame18844,930,643,039,14
Nori tørket tang10842550,57,954,8
Hiliki907216,771,7536,2221,6
Kjempebrunalge18043,020,561,688,27
Spirulina1213289,97,7257,4720,3
Kombu1044249,510,67,949,7
Søl907216,771,7536,2221,6
Havsalat907216,771,7536,2221,6
Blæretang907216,771,7536,2221,6

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.