Fotograf:
Norges sjømatråd
Sushi rull inneholder
111 Kalorier,
16 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Sushi rull har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sushi rull er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 9 lesere
Lesere:
14959 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sushi rull!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.57 | 325.49 | Kcal |
Protein | 4.79 | 14.10 | gram |
Karbohydrat | 16.14 | 47.51 | gram |
Kostfiber | 0.42 | 1.24 | gram |
Fett | 2.89 | 8.51 | gram |
Mettet fett | 0.44 | 1.30 | gram |
Salt | 0.22 | 0.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.12 | Kr 15.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 178 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok risen i vann etter anvisning på pakken. Den skal være myk og klebrig.
Skjær sjømaten i strimler på ca 1 cm bredde. Skjær agurken i strimler som sjømaten.
Legg et ark tang på et sammenbrettet glasshåndkle eller en bambusmatte. Ta vann på fingrene og ta en "ball" ris som du klemmer utover tangen. Legg sjømat og agurk ev mangostrimler på risen. Rull sammen til en fast rull i håndkledet, som du gjør med rullekake. Ta vann langs endekanten av tangen og press sammen. Legg rullen til side i kjøleskap.
Når alle rullene er ferdig skjæres de i ca 2 cm skiver og legges på fat. Rør ut lit wasabi i soyasaus og dypp en sushibit i sausen før du spiser den. Syltet ingefær spises mellom bitene for å "rense" smaksløkene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1240)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sushi
Land:
Japan
Innlagt dato:2002-09-01
Oppdatert dato:2002-09-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift