Fotograf:
Knut Pettersen
Sushi er fantastisk godt og her er en slik inside out maki. Vi serverte den med frityrstekt kylling. En nydelig kombinasjon. Prøv og å legge strimlet kylling inn i sushiene, fantastisk godt. Oppskriften inneholder
174 Kalorier,
17 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Sesam, Skalldyr, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
California inside-out maki er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6140 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for California inside-out maki!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 174.37 | 588.54 | Kcal |
Protein | 9.20 | 31.05 | gram |
Karbohydrat | 17.33 | 58.49 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 4.46 | gram |
Fett | 7.29 | 24.61 | gram |
Mettet fett | 1.17 | 3.95 | gram |
Salt | 1.90 | 6.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.20 | Kr 34.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 675 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Forbered sushi risen. Del risen opp i 6 porsjoner. Legg 1 plate noritang med den blanke side nedover på rullematten med den lange enden ut mot bordkanten. Fukt hendene og fordel 1 porsjon ris i et jevnt lag utover hele tangplaten. Legg husholdningsfilm over risen og vend deretter, så risen vender ned mot matten og med tangen oppover.
2. Skrell og skjær advocadoen i tynne skiver og fordel en passende mengde i en smal linje på den del av rullen, som er nærmest bordkanten. Fordel deretter 2 delte crabsticks, tynn laksestrimmel og en tynn skive skrellet agurk.
3. Løft litt opp i den nærmeste ende av rullematten. Rull langsomt i en bevegelse vekk fra kroppen, så tangen omslutter fyllet. Rull videre med et jevnt, fast press og slipp matten og filmen ettersom rullen formes.
4. Hell sesamfrøene ut på en stor tallerken og rull sushien i dem, så risene dekkes av et tynt, jevnt lag.
5. Legg rullen over på et skjærebrett med sammenføyingen nedover. Skjær den i 4 like store stykker med en våt, skarp kniv. Gjenta med resten av ingrediensene. Server med soya, syltet ingefær og wasabi.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 28472)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sushi
Land:
Amerika
Innlagt dato:2013-10-07
Oppdatert dato:2013-10-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift