Fotograf:
Knut Pettersen
Maki med wasabi og laks inneholder
145 Kalorier,
24 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Maki med wasabi og laks har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Maki med wasabi og laks er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6664 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Maki med wasabi og laks med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 145.22 | 365.95 | 36.60 | Kcal |
Protein | 5.27 | 13.28 | 1.33 | gram |
Karbohydrat | 24.20 | 60.98 | 6.10 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 0.43 | 0.04 | gram |
Fett | 3.00 | 7.56 | 0.76 | gram |
Mettet fett | 0.57 | 1.44 | 0.14 | gram |
Salt | 0.41 | 1.03 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.30 | Kr 18.40 | Kr 1.84 | .- |
Hele oppskriften veier | 252 totalt | 252 pr porsj | 25 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
makiruller
Legg tangplaten på rullematten med den blanke siden ned. Fukt fingrene, og fordel risen på tangplaten, så halvdelen av platen er dekket.
Smør litt wasabi i en stripe bortover risen. Skjær laksen i staver, og legg dem ovenpå wasabien.
Rull makirullen stramt sammen, og la den hvile i minst 10 min. i kjøleskapet.
Skjær den i 8-10 skiver, og pynt med litt lakserogn og koriander. Server med soya, ekstra wasabi og ingefær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 28470)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Sushi
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-05-30
Oppdatert dato:2011-05-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift