Gunkanmaki



Gunkanmaki oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Gunkanmaki, der fyllet ligger på toppen

Oppskriften inneholder 138 Kalorier, 31 g Karbo, 3 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Skalldyr, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gunkanmaki er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4424 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6dlsushiris
2sssukker
1tssalt
6ssriseddik
4stknoritang
bambusmatte

Gunkanmaki

2stkkamskjell
1stkgulrot
1tsvårløk
1tslodderogn

Tilbehør

soyasaus, lys
wasabi
ingefær, syltet




Næringsdeklarasjon for Gunkanmaki!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138.07243.35Kcal
Protein2.834.99gram
Karbohydrat30.5453.83gram
Kostfiber1.172.06gram
Fett0.250.44gram
Mettet fett0.050.09gram
Salt2.394.22gram
Pris på oppskriftenKr 9.01Kr 15.88Kroner
Hele oppskriften veier705 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo88,47 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok ris slik framgangsmåten i oppskriften sushiris forklarer, eller følg anvisning på pakken. Rør sukker og salt i riseddik til alt er oppløst. Ha eddikblandingen over risen når den er avkjølt og vend forsiktig inn. Pass på at risen ikke blir for fuktig, vend derfor inn bare litt om gangen.

Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
Hakk kamskjell i biter, gulrot i små terninger og vårløk i tynne skiver. Bland dette og vend inn litt chilimajones.
Fukt hendene så risen ikke kleber. Lag en risball som er ca. 2 cm. høy og klipp strimler av noritang som er litt høyere.
Legg en strimle noritang rundt risballen. Fest endene av noristrimmlene ved å presse et riskorn på den ene enden, og overlapp med den andre enden.
Legg kamskjellblanding og lodderogn i hulrommet over risballene.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30257)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Japan
Innlagt dato:2013-03-18
Oppdatert dato:2013-03-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gunkanmaki.Gunkanmaki.
Denne retten har 138,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nigiri sushi 2.Nigiri sushi 2.
Denne retten har 156,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.