Kaviar, av lodderogn

Kalorier og viktig næringsinnhold i Kaviar, av lodderogn

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 457 kilojoule
Kcal 109 kalorier
Protein 14.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 5.5 gram
Mettet fett 1.1 gram



Annonse




Fakta om Kaviar, av lodderogn.

Ekte kaviar er rognen av den russiske fisken stør. Kan og lages av andre fisker. Er gjerne saltet og tilsatt div stoffer. Rogn fra andre fisker er og velsmakende mat, og kan kokes eller stekes.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Kaviar, av lodderogn.

Naturell med evt brød, smør og sitron


Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fiskehermetikk pålegg
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
6940





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kaviar som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Mousse fra havet3.4215,8817,6812,51,6412,71
Laksetartar5163,5913,019,661,699,38
Party egg (fylte egg)4.7193,6317,316,852,226,53
Gunkanmaki4.5138,070,252,8330,549,01
Luksusreker4.5202,8616,211,222,748
Avocado med rognmousse og kaviar4205,7218,467,31,698,03
Flatbiff-Tartar med kaviar4118,932,9110,910,979,06
Canapeer med reker1.4246,819,1912,8527,2412
Nordishavets fiskesuppe3.598,467,584,462,933,52
Salatanretning med kylling3.5259,2621,1212,234,856,07
Tre sorter canapeer3234,5911,639,5721,985,56
Påleggsalat3319,0430,266,454,995,72
Fylt rødspette2135,98,0215,510,4212,68
Ørretmousse på salatseng2207,5914,699,269,0111,55
Gyldne påskesild3170,4612,6610,293,385,47


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kaviar, av lodderogn med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.