Nordishavets fiskesuppe inneholder
98 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Nordishavets fiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nordishavets fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11570 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nordishavets fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.46 | 322.35 | Kcal |
Protein | 4.46 | 14.60 | gram |
Karbohydrat | 2.93 | 9.59 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 1.11 | gram |
Fett | 7.58 | 24.82 | gram |
Mettet fett | 4.46 | 14.60 | gram |
Salt | 0.56 | 1.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.52 | Kr 11.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 310 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,9 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag en jevning av smør og hvetemel. Spe med varm fiskekraft. La det hele koke ca 10 minutter før den smakes til med salt og pepper.
Skjær gulrot og purre i tynne strimler som freses i smør før de tilsettes suppen.
Tilsett rekene, skjellmaten, fiskekjøttet og kremfløten til slutt.
Ved servering legges 1/2 ss rømme og 1/2 ts kaviar i hver tallerken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7085)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Svalbard
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift