Tre sorter canapeer





Tre sorter canapeer inneholder 234 Kalorier, 22 g Karbo, 9 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Tre sorter canapeer har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tre sorter canapeer er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 12 porsjoner
12tynn(e) skive(r)runde skiver franskbrød

Reker/kaviar

0,5sssmør eller margarin
0,25stksitron, skallet revet
100grskrelte reker
60grsort kaviar
0,25stksitron, saften

Leverpostei

0,5sssmør eller margarin
0,25tspaprika
75grleverpostei
3sskremfløte
0,5dlfinhakket agurk
4stkoliven

Kylling

0,5sssmør eller margarin
0,25tskarry
2dlkokt kyllingkjøtt
0,5skive(r)ananas
2ssmajones
3sskrem
1dashsalt
1dashpepper
4blad(er)salat
tomatbåter
sitronskiver
persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tre sorter canapeer!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier234.34189.51Kcal
Protein9.387.59gram
Karbohydrat21.9817.78gram
Kostfiber1.351.09gram
Fett11.809.54gram
Mettet fett4.003.23gram
Salt1.501.21gram
Pris på oppskriftenKr 5.56Kr 4.50Kroner
Hele oppskriften veier970 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag canapeer ved å stikke runde skiver ut av franskbrød f.eks med et glass. Skorpene kan eventuelt tørkes og brukes som rasp.

4 canapeer med reker og kaviar:
Bland fettstoff og sitronskall og smør brødet med dette. Legg rekene på og topp opp med kaviar. Drypp med sitronsaft.

4 canapeer med leverpostei og saltagurk:
Bland fettstoff og paprika og smør brødet med dette.. Rør leverposteien med fløten og tilsett den hakkede saltagurk. Sprøyt massen ut på brødet og pynt med oliven.

4 canapeer med kyllingsalat:
Bland fettstoff og karry og smør brødet med dette.. Hakk kylling og ananas og vend det i majonesen, som er rørt med krem. Krydre eventuelt. Anrett kyllingsalaten på et salatblad på brødet og pynt med tomatbåter, sitronskiver og persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23016)
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-13
Oppdatert dato:2006-11-13
Lesere: 12568 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kylling og eggkanapé.Kylling og eggkanapé.
Denne retten har 195,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Club sandwich 2.Club sandwich 2.
Denne retten har 172,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.