Tre sorter canapeer inneholder
235 Kalorier,
22 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Tre sorter canapeer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tre sorter canapeer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
14560 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tre sorter canapeer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 234.59 | 189.71 | Kcal |
Protein | 9.57 | 7.74 | gram |
Karbohydrat | 21.98 | 17.78 | gram |
Kostfiber | 1.86 | 1.50 | gram |
Fett | 11.63 | 9.41 | gram |
Mettet fett | 3.83 | 3.10 | gram |
Salt | 1.49 | 1.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.56 | Kr 4.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 970 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag canapeer ved å stikke runde skiver ut av franskbrød f.eks med et glass. Skorpene kan eventuelt tørkes og brukes som rasp.
4 canapeer med reker og kaviar:
Bland fettstoff og sitronskall og smør brødet med dette. Legg rekene på og topp opp med kaviar. Drypp med sitronsaft.
4 canapeer med leverpostei og saltagurk:
Bland fettstoff og paprika og smør brødet med dette.. Rør leverposteien med fløten og tilsett den hakkede saltagurk. Sprøyt massen ut på brødet og pynt med oliven.
4 canapeer med kyllingsalat:
Bland fettstoff og karry og smør brødet med dette.. Hakk kylling og ananas og vend det i majonesen, som er rørt med krem. Krydre eventuelt. Anrett kyllingsalaten på et salatblad på brødet og pynt med tomatbåter, sitronskiver og persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23016)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-13
Oppdatert dato:2006-11-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift