Leverpostei, ovnsbakt

Bilde av Leverpostei, ovnsbakt.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Leverpostei, ovnsbakt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 959 kilojoule
Kcal 231 kalorier
Protein 9.3 gram
Karbo 5.5 gram
Sukker 1.5 gram
Kostfiber 0.6 gram
Fett 19 gram
Mettet fett 3.9 gram



Annonse




Fakta om Leverpostei, ovnsbakt.

Postei som lages av lever + krydder mm. Vi bruker det ofte til julemat.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Leverpostei, ovnsbakt.

Brukes som pålegg.


Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Leverpostei
Kilde til Næringsdata
Matprat
Karakter (Snitt)
3,67 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
5249





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Leverpostei som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Farsert fasan Belle meunière3.5174,799,0715,727,2715,81
Tre sorter canapeer3233,7111,739,3821,985,56
Landgang2.5254,5116,2515,4211,3311,67
Leverpate2304,629,45,893,879,18
Rapphøns med surkål3105,453,2811,976,479,17
Leverpostei og bacon3112,584,824,2812,048,64
VM-blings med leverpostei og bacon3234,2710,437,925,166,91
Kjøttpate3132,918,2910,142,897,77
Blings med leverpostei, rødbeter og bacon3225,1413,77,7316,787,5
Påske-lammepostej3139,128,2513,12,0115,16
Canapeer med leverpostei og salatagurk3254,1312,156,8628,445,64
Mors kjøttpostei3194,0215,628,683,367,91
Egg Cocotte3222,2718,7711,132,077,83
Posteiblings31679,35,314,787,92
LobNobs til frokost, lunsj, kveldsmat3157,964,927,2919,425,66


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Leverpostei, ovnsbakt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.